"آموزش تار و سه تار تهران و کرج" ــ یک جلسه به عنوان مشاوره و آموزش مبانی بصورت رایگان ــ زمان هر جلسه حداقل یک ساعت ــ در نظر گرفتن شیوه ای منحصر به فرد برای آموزش هر هنرجو به تناسب ویژگی ها، توانایی ها و علائق شخصی ــ خصوصی ، نیمه خصوصی ـــ مبتدی ، پیشرفته تلفن: 09361890088 ------------------------- آموزش و تدریس تار، سه تار، تنبک، تنبور، نی، پیانو، کیبورد و ... آموزش موسیقی برای کودکان و تهیه و فروش انواع سازهای ایرانی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 129
بازدید ماه : 272
بازدید کل : 75969
تعداد مطالب : 82
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

نرم افزار کوک کردن ساز، تار، سه تار،...
نرم افزار AP Tuner   یک نرم افزار ساده و کاربردیست که جهت کوک همه سازها قابل استفاده می باشد.

روش استفاده :
1- ابتدا یک میکروفن را به کامپیوتر خود وصل کنید.
2- نرم افزار را اجرا کنید.
3- در بخش note/tuning settingامکان تغییرات تیونر وجود دارد که بطور پیش فرض بر روی 440هرتز تنظیم می باشد و در حالت کلی نیاز به تغییر ندارد.
4- اکنون میکروفن را در کنار ساز خود گذاشته و سیمی را که میخواهید کوک کنید به صدا درآورید.
5- کوک فعلی ساز بر اساس نتی که روی تیونر نمایش داده می شود و عقربه تشخیص داده می شود .
6- اگر نت نمایش داده شده با نت مورد نظر که آن سیم باید داشته باشد یکی نبوده و یا عقربه کاملا در وسط قرار نمی گیرد سیم کوک نبوده و لازم است در صورت بالاتر بودن نت اقدام به شل کردن سیم و یا در صورت پایین تر بودن نت اقدام به سفت کردن سیم نمایید.
7- واین کار را آنقدر تکرار کنید تا نت نمایش داده نت مورد نظر بوده و عقربه کاملا در وسط ، عدد صفر را نشان دهد.
چند نکته :
1- با توجه به اینکه هر نت با دوره هفتایی در اکتاوهای پیاپی تکرار می شود ، دقت نمایید که مبادا سیم مورد نظر را یک اکتاو بالاتر یا پایین تر از کوک مورد نیاز ساز کوک کنید که در صورت اینکار امکان آسیب رسیدن به ساز یا پاره شدن سیم وجود خواه د داشت و برای جلوگیری از این اتفاق به ستون سمت راست نرم افزار نگاه کنید تا اکتاو و محل نت را متوجه شوید.
2-  ستون سمت چپ شدت صدا را نمایش می دهد و برای آنکه مترونم صحیح نمایش دهد باید میزان صدا از خطی که مشخص شده  بالاتر برود.
3-برای جلوگیری از به اشتباه افتادن تیونر در تشخیص کوک سیم در محیط بدون سر و صدا به کوک نمودن  ساز اقدام  نمایید.
4- در صورتی که نیاز به کوک ربع پرده داشته باشید بجای آنکه عقربه را روی صفر در وسط تنظیم کنید ، عقربه را روی عدد مثبت 50 یا منفی 50 تنظیم نمایید.

دانلود نرم افزار
www.1ahang.com
:: موضوعات مرتبط: تار، سه تار، آموزش و تدریس تار و سه تار در تهران، آموزشگاه موسیقی تهران تار و سه تار، ،
:: برچسب‌ها: آموزش سه تار منطقه 12 تهران, آموزش سه تار منطقه 11 تهران, آموزش سه تار منطقه 7 تهران, آموزش سه تار منطقه 6 تهران, آموزش سه تار خیابان جمهوری تهران, آموزش سه تار خیابان فردوسی تهران, آموزش سه تار خیابان حافظ تهران, آموزش سه تار خیابان قرنی تهران, آموزش سه تار خیابان امام خمینی تهران, آموزش سه تار خیابان ولی عصر تهران, آموزش سه تار خیابان انقلاب تهران ,
نویسنده : تار و سه تار
حسین علیزاده
حسین علیزاده سال ۱۳۳۰ در منطقه سید نصر الدین بازار تهران متولد شد. دوره‌های آموزش موسیقی را در هنرستان موسیقی تهران زیر نظر استادانی چون هوشنگ ظریف و حسین دهلوی طی کرد و پس از راه یابی به رشته موسیقی دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران از محضر دیگرانی چون حبیب‌الله صال حی،محمود کریمی، علی اکبر شهنازی،داریوش صفوت، نورعلی خان برومند، سعید هرمزی، یوسف فروتن و عبدالله خان دوامی نکته های نوازندگی تار و سه تار و ردیف موسیقی سنتی ایران در سطوح عالی را فرا گرفت.
علیزاده از سال‌های ابتدایی دهه پنجاه به تدریس درکانون پرورش فکری کودکان و پرداخت و همزمان شکل دهی گروه مرکز حفظ واشاعه و شیدا و عارف و گروه سازهای ملی و حضور در برنامه‌های موسیقی جشن و هنر شیراز را دنبال کرد که حاصل آن تدوین و اجرای دستگاه ماهور توسط گروه مرکز حفظ و اشاعه (جشن هنر شیراز۱۳۵۴) و کنسرت نوا با خوانندگی پریسا (فاطمه واعظی) در سال ۱۳۵۵ همین جشن بود.
در این سالها علیزاده با ساخت و اجرای قطعاتی چون سواران دشت امید و حصار فرمی تازه را به موسیقی ایرانی اضافه کرد که نبوغ وی دراین زمینه را نشان داد.
ساخت کنسرتوی نی و ارکستر با عنوان نینوا در سالهای ابتدایی دهه شصت نام علیزاده را بیش از گذشته بر زبان ها جاری ساخت. این قطعه که با نی جمشیدعندلیبی به عنوان تکنواز نی اجرا شد، از جمله شاخص ترین قطعات تاریخ موسیقی ایران به شمار می رود که علیزاده آن را با الهام از تحولات سالهای ابتدایی دهه شصت تصنیف کرد.
پس از تعطیلی و توقف موسسه چاووش، علیزاده برای ادامه تحصیل موسیقی به دانشگاه آزاد برلین رفت و در سال‌های میانی دهه شصت به ایران بازگشت و گروه شیدا و عارف را بازسازی کرد که حاصل آن کنسرت شور انگیز با صدای شهرام ناظری ، صدیف تعریف و بیژن کامکار در تالار وحدت بود. این کنسرت بعدها با صدای شهرام ناظری در آلبومی به همین نام انتشار عمومی یافت.
پس از آن علیزاده به تجربه در ساخت انواع موسیقی پرداخت که در زمینه موسیقی ایرانی در قالب تکنوازی می توان به آثاری چون ترکمن، پایکوبی، همایون(با سه تار) و ماهور، هجرانی، همنوایی، نوا (تار) در زمینه گروه نوازی آلبوم های راز ونیاز (با صدای علیرضا افتخاری) صبحگاهی (با صدای محسن کرامتی) و آثاری به صورت گروه نوازی (آوای مهر،راز نو، به تماشای آبهای سپید، نی نوا، عصیان و واریاسیون کردی) اشاره کرد.
علیزاده در زمینه موسیقی فیلم هم تجربه‌های موفقی داشت که از جمله آنها می‌توان به موسیقی فیلم‌های چوپانان کویر (حسین محجوب)، دل شدگان (علی حاتمی)، گبه (محسن مخملباف)، عشق طاهر (محمد علی نجفی)، ایران سرای من است (پرویز کیمیاوی)، زمانی برای مستی اسب‌ها (بهمن قبادی)، ابر و ‌آفتاب (محمود کلاری)، میراث کهن (سید محمد میر سلطانی)، زشت و زیبا (احمد رضا معتمدی)، لاک پشت‌ها هم پرواز می‌کنند (بهمن قبادی)، نیومانگ (بهمن قبادی) و موسیقی متن سریال تلویزیونی زیر تیغ اشاره کرد.
وی همچنین درزمینه انتشار کتاب و آلبوم‌های آموزشی تجربه‌های موفقی داشت که انتشار ده قطعه برای تار (در ۴ جلد) ردیف میرزا عبدالله (اجرا باتار و سه تار)، دستور تار و سه تار دوره متوسطه تا پیشرفته (کتاب ونوار) بوسه‌های باران (مجموعه تصانیف) و پارتیتور قطعه نوا از جمله کارهای وی در این زمینه است.
حسین علیزاده از سال‌های پایانی دهه ۷۰ همکاری خود را با محمد رضا شجریان وکیهان کلهر و همایون شجریان آغاز کرد که حاصل آن اجرای کنسرت‌های مختلف در اروپا وامرکا و کنسرت همنوا بابم در تهران (تالار کشور) بود. حاصل همکاری شجریان و علیزاده آلبوم‌های فریاد، همنوا بابم، داد و بیداد، زمستان و نوا بود
علیزاده در سال ۸۳ با ژیوان گاسپاریان همکاری مشترکی داشت که حاصل آن کنسرتی در کاخ نیاوران بود که بعدها این کنسرت در قالب آلبومی به نام به تماشای آبهای سپید انتشار عمومی یافت و تا مرحله نهایی جایزه گرمی برای بخش موسیقی جهانی پیش رفت. حسین علیزاده در کمک به ساخت سازهای تازه تجریه‌های موفقی داشت که از آن میان می‌توان به ابداع سازهای سلانه و شور انگیز اشاره کرد که هم اینک نیز در کنسرت‌هایش از آن بهره می‌گیرد. همچنانکه در معرفی سازندگان سازها نیز پیشگام بود و درکنسرت‌های خود از سازندگان سازهایی که خود با آنها تکنوازی می کرد در بروشور کنسرت یاد کرده است.
hamshahrionline.ir
:: موضوعات مرتبط: تار، سه تار، آموزش و تدریس تار و سه تار در تهران، آموزشگاه موسیقی تهران تار و سه تار، ،
:: برچسب‌ها: سه تار, تار, تنبک, آموزش, تدریس, کلاس, آموزشگاه, موسیقی, کودک, کودکان, سلفژ, ارف, بانوان, تهران, منطقه 12, منطقه 11, منطقه 6, منطقه 7, خیابان جمهوری, خیابان حافظ, خیابان فردوسی, خیابان ولی عصر, خیابان انقلاب, آموزش سه تار تهران, جنوب, مرکز, شرق, تهران, خصوصی, آسان, گوشی, سینه به سینه, اصولی, نت خوانی, ارزان, مناسب, یادگیری, روش, ویژه, برای, بهترین,
نویسنده : تار و سه تار